Over ons, de betrokken partijen

GROUWELS VASTGOED.

In Maasboulevard Thorn is Grouwels Vastgoed de initiatiefnemer van het project Maasresidence Thorn. Grouwels Vastgoed staat bekend als een financieel solide projectontwikkelaar en gedegen vastgoedbelegger met een schat aan referenties in binnen- en buitenland. Projectontwikkeling concentreert zich in de provincie Limburg en vastgoedbeheer in Nederland, Duitsland, België en Curaçao. Als eigenaar van Maasresidence Thorn financiert Grouwels Vastgoed tevens de ontwikkeling.

Voor de ontwikkeling van Maasresidence Thorn vertrouwen zij op de ervaring en expertise van Arcus Zuid Projectontwikkeling.

Voor verdere informatie: www.grouwelsvastgoed.nl

ARCUS ZUID PROJECTONTWIKKELING.

Arcus Zuid Projectontwikkeling ontwikkelt in opdracht van Grouwels Vastgoed het project Maasresidence Thorn, op basis van haar expertise in de ontwikkeling van verblijfsrecreatieve projecten. Tevens coördineert en verzorgt zij de verkoop van de toekomstige recreatiewoningen en recreatieappartementen. Arcus Zuid Projectontwikkeling kan bogen op een rijke ervaring in de ontwikkeling van verblijfsrecreatieve projecten, ook wel vakantieparken genoemd.

Voor referenties en verdere informatie: www.arcuszuid.nl


Ontwikkeling en verkoop

Arcus Zuid Projectontwikkeling B.V.
Dorpstraat 98, 6438 JX Oirsbeek
T. +31 (0)46 411 32 90
info@arcuszuid.nl

www.arcuszuid.nl

Initiatief

Grouwels Vastgoed BV
Postbus 1292
6201 BG Maastricht

www.grouwelsvastgoed.nl