fbpx
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Contact

Tip: maak een afspraak op locatie


Wilt u graag vrijblijvend geïnformeerd worden over Maasresidence Thorn, maak dan online een afspraak via onze reserveringstool.

AFSPRAAK INPLANNEN

Vanwege COVID-19 kunt u alleen langskomen indien u een afspraak heeft. Wij willen u vragen met maximaal 2 personen te komen. Er zullen gelijktijdig maximaal 2 andere gesprekken gepland worden in het infocentrum.

Vindt u geen passende datum en/of tijdstip? Neem dan contact met ons op via +31 (0)46 411 3290 of verkoop@arcuszuid.nl.
Wij kijken graag met u naar alternatieve mogelijkheden.

Partners

Maasresidence Thorn


Een gerenommeerd familiebedrijf (sinds 1964) met een veelzijdige vastgoedportefeuille van meer dan 6000 objecten. Het managementteam van Grouwels Vastgoed bestaat uit de directieleden Roger Grouwels, Chantalle Grouwels en Edward Grouwels, directeur financiën Ramon Smits en directeur vastgoed Piet Bougie. Samen met hun team van 40 vakmensen werken ze dagelijks aan het het uitbreiden van de portefeuille en het woongenot van duizenden huurders.

Grouwels Vastgoed acquireert, beheert, verhuurt en verkoopt woningen, door heel Nederland, Duitsland en België. De focus ligt op middelgrote tot grote projecten, en altijd op zeer goede locaties.

www.grouwelsvastgoed.nl

Arcus Zuid Projectontwikkeling ontwikkelt Maasresidence Thorn in opdracht van Grouwels Vastgoed. Tevens coördineert en verzorgt zij de verkoop van de recreatie-woningen en havenappartementen. Arcus Zuid Projectontwikkeling richt zich naast woningbouwprojecten al jaren, met succes, op verblijfsrecreatieve projecten (vakantieparken). De eindgebruiker en de marktsituatie staan hierbij continue centraal. Rendabele en kwalitatief hoogwaardige projecten, dat is waar Arcus Zuid voor staat. Voor referenties en verdere informatie:

www.arcuszuid.nl

ResortNet is een van de labels van de BungalowNet Group, een organisatie die al meer dan 20 jaar bestaat en tal van recreatieparken en recreatiebungalows in Europa in de verhuur heeft. ResortNet verzorgt de verhuur, exploitatie, het beheer en ondersteunt de marketing voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland. Voor referenties en verdere informatie:

www.resortnet.nl

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.