fbpx
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Investeren


Vakanties in eigen land populairder dan ooit
De verwachtingen met betrekking tot de verhuurresultaten zijn bijzonder goed te noemen. Niet alleen door de unieke euregionale locatie waardoor men zich in het buitenland waant maar ook gezien de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio.

Investeren & genieten
De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op recreatiepark Maasresidence Thorn.
Een waardevaste investering voor uw toekomst. Investeren in een recreatiewoning of havenappartement op Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van deze absolute A-locatie. Beleef met familie of vrienden het veelzijdige Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg.

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie over de investeringsmogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij lichten het een en ander graag persoonlijk toe.

CONTACT

waardevast investeren in een stukje buitenland in Nederland

Verhuur & Beheer

Alles perfect geregeld


Zowel de verhuur als het beheer wordt verzorgd door ResortNet, een van de labels van de BungalowNet Group.
ResortNet verzorgt de verhuur, exploitatie en het beheer voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland.

Met ruim 20 jaar ervaring en een uitgebreide verhuurportefeuille heeft deze professionele organisatie een bewezen staat van dienst met een eigen IT, Marketing, Customer Service, Operational Team en bovenal unieke eigen gespecialseerde software voor een optimale verhuur en exploitatie van Maasresidence Thorn.  Samen met meer dan 200 internationale partners, verzorgen wij jaarlijks voor veel parken de beste hospitality experience gericht op de eigen identiteit, uitstraling en beleving van het park.

Bij ResortNet wordt alles perfect voor u geregeld waarbij de focus ligt op totale ontzorging met de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail. Van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Met ResortNet bent u verzekerd van een goede bezettingsgraad en optimale verhuurresultaten.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.