fbpx
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Investeren


Vakanties in eigen land populairder dan ooit
De verwachtingen met betrekking tot de verhuurresultaten zijn bijzonder goed te noemen. Niet alleen door de unieke euregionale locatie waardoor men zich in het buitenland waant maar ook gezien de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio.

Investeren & genieten
De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op recreatiepark Maasresidence Thorn.
Een waardevaste investering voor uw toekomst. Investeren in een recreatiewoning of havenappartement op Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van deze absolute A-locatie. Beleef met familie of vrienden het veelzijdige Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg.
Het beheer en de verhuur worden tot in de puntjes voor u verzorgd, van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen

Verhuur & beheer

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie over de investeringsmogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij lichten het een en ander graag persoonlijk toe.

Financieringsopties CONTACT

waardevast investeren in een stukje buitenland in Nederland

Verhuur & Beheer

Alles perfect geregeld


Zowel de verhuur als het beheer wordt verzorgd door ResortNet, een van de labels van de BungalowNet Group.
ResortNet verzorgt de verhuur, exploitatie en het beheer voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland.

Met ruim 20 jaar ervaring en een uitgebreide verhuurportefeuille heeft deze professionele organisatie een bewezen staat van dienst met een eigen IT, Marketing, Customer Service, Operational Team en bovenal unieke eigen gespecialseerde software voor een optimale verhuur en exploitatie van Maasresidence Thorn.  Samen met meer dan 200 internationale partners, verzorgen wij jaarlijks voor veel parken de beste hospitality experience gericht op de eigen identiteit, uitstraling en beleving van het park.

Bij ResortNet wordt alles perfect voor u geregeld waarbij de focus ligt op totale ontzorging met de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail. Van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Met ResortNet bent u verzekerd van een goede bezettingsgraad en optimale verhuurresultaten.

MEER INFORMATIE

Financiering


Investeren in een recreatiewoning wordt steeds vaker gezien als een uitstekende alternatieve investering, waarbij onder andere de ligging doorslaggevend is. Maasresidence Thorn biedt investeringsmogelijkheden op een absolute toplocatie. Gelegen bij het toeristische merk ‘het witte stadje Thorn’ en middenin het waterrijke natuurgebied de Limburgse Maasplassen.

Ook voor klanten die de investering in een recreatiewoning of -appartement niet volledig uit eigen middelen kunnen betalen zijn er kansen! Het is immers mogelijk om een deel van de investering te financieren. Bijkomend voordeel is dat een financiering door de zeer lage rentestanden leidt tot een zogenaamde hefboomwerking. Het rendement op eigen vermogen kan hierdoor oplopen tot wel 10%. Dit nog los van het gegeven dat u uiteraard ook zelf tastbaar kunt genieten van uw investering.

Soeverein IFS
De financieringen in het project Maasresidence Thorn kunnen verzorgd worden door Soeverein IFS. Een bedrijf met jarenlange ervaring op dit gebied en met zeer korte lijnen met diverse banken.

MEER INFORMATIE

Rabobank Peel, Maas en Leudal
Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met de Rabobank voor de financiering van de recreatiewoningen en -appartementen. Dedicated adviseurs Lex Wijnands en Ingrid Briels zijn vaste contactenpersonen die voor dit project voor u klaar staan.

Lex Wijnands is financieel adviseur bij Rabobank Peel, Maas en Leudal en te bereiken op +31 6 12534370.

Ingrids Briels is financieel adviseur met specialisatie Ondernemer in Privé bij Rabobank Peel, Maas en Leudal en te bereiken op +31 6 51540030.

Tijdens hun werk adviseren onze financieel adviseurs dagelijks klanten die een huis willen kopen, verkopen of verbouwen. Vanuit hun deskundigheid, maar zeker ook vanuit praktijkervaring delen ze door middel van blogs hun kennis over hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken die bij een eigen huis komen kijken. Lees hier hun blogs.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.