Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Investeren - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Investeren


Vakanties in eigen land populairder dan ooit
De verwachtingen met betrekking tot de verhuurresultaten zijn bijzonder goed te noemen. Niet alleen door de unieke euregionale locatie waardoor men zich in het buitenland waant maar ook gezien de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio.

Investeren & genieten
De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op recreatiepark Maasresidence Thorn.
Een waardevaste investering voor uw toekomst. Investeren in een recreatiewoning of havenappartement op Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van deze absolute A-locatie. Beleef met familie of vrienden het veelzijdige Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg.
Het beheer en de verhuur worden tot in de puntjes voor u verzorgd, van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen

Verhuur & beheer

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie over de investeringsmogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij lichten het een en ander graag persoonlijk toe.

Financieringsopties

waardevast investeren in een stukje buitenland in Nederland

Verhuur & Beheer

Alles perfect geregeld


Zowel de verhuur als het beheer wordt verzorgd door ResortNet, een van de labels van de BungalowNet Group.
ResortNet verzorgt de verhuur, exploitatie en het beheer voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland.

Met ruim 20 jaar ervaring en een uitgebreide verhuurportefeuille heeft deze professionele organisatie een bewezen staat van dienst met een eigen IT, Marketing, Customer Service, Operational Team en bovenal unieke eigen gespecialseerde software voor een optimale verhuur en exploitatie van Maasresidence Thorn.  Samen met meer dan 200 internationale partners, verzorgen wij jaarlijks voor veel parken de beste hospitality experience gericht op de eigen identiteit, uitstraling en beleving van het park.

Bij ResortNet wordt alles perfect voor u geregeld waarbij de focus ligt op totale ontzorging met de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail. Van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Met ResortNet bent u verzekerd van een goede bezettingsgraad en optimale verhuurresultaten.

MEER INFORMATIE

Financiering


Investeren in een recreatiewoning wordt steeds vaker gezien als een uitstekende alternatieve investering, waarbij onder andere de ligging doorslaggevend is. Maasresidence Thorn biedt investeringsmogelijkheden op een absolute toplocatie. Gelegen bij het toeristische merk ‘het witte stadje Thorn’ en middenin het waterrijke natuurgebied de Limburgse Maasplassen.

Ook voor klanten die de investering in een recreatiewoning of -appartement niet volledig uit eigen middelen kunnen betalen zijn er kansen! Het is immers mogelijk om een deel van de investering te financieren. Bijkomend voordeel is dat een financiering door de zeer lage rentestanden leidt tot een zogenaamde hefboomwerking. Het rendement op eigen vermogen kan hierdoor oplopen tot wel 10%. Dit nog los van het gegeven dat u uiteraard ook zelf tastbaar kunt genieten van uw investering.

MEER INFORMATIE

 

De financieringen in het project Maasresidence Thorn kunnen door een drietal partijen worden verzorgd:

Soeverein IFS

De financiering van uw recreatiewoning of havenappartement vraagt een zorgvuldige afstemming tussen uw wensen en de mogelijke invulling. De samenwerking met Soeverein International Financial Services staat garant voor een invulling op maat.

Soeverein IFS is een jong bedrijf met jarenlange ervaring op dit gebied en heeft zeer korte lijnen met diverse banken.

Financiering recreatiewoning Soeverein IFS

Peter Hendriks
T: 085 – 021 59 90
E. info@soeverein-ifs.eu
www.soeverein-ifs.eu

 

 


Rabobank Peel, Maas en Leudal

Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de Rabobank voor de financiering van de recreatiewoningen en -appartementen. Dedicated adviseurs Lex Wijnands en Ingrid Briels zijn vaste contactenpersonen die voor dit project voor u klaar staan. Tijdens hun werk adviseren onze financieel adviseurs dagelijks klanten die een huis willen kopen, verkopen of verbouwen. Lees hier hun blogs.

Lex Wijnands
Financieel adviseur
T: 06-12534370

Ingrid Briels
Financieel adviseur met specialisatie Ondernemer in Privé
T: 06-51540030

Website: www.rabobank.nl/peel-maas-en-leudal/

 


Volksbank Gescher eG

Nederlandse en Duitse particulieren & ondernemers kunnen hun financiering tevens via de Volksbank Gescher regelen. Deze coöperatieve bank heeft een uitgebreid financieel netwerk en kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

Hubert Steggemann

Hubert Steggemann
Financiele adviseur
T: +492542702803
E: nl@vb-gescher.de

 

Veelgestelde vragen


Op het nieuwe vakantiepark Maasresidence Thorn kunt u investeren in een recreatiewoning vanaf circa € 96.000 eigen vermogen (4 persoons Luxe). De rest van het aankoopbedrag kan gefinancierd worden met behulp van een hypothecaire lening. Er ontstaat dan tevens een aantrekkelijk hefboomeffect. Onze adviseurs kunnen hier meer informatie over verschaffen.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een vakantiepark biedt dit een aantal voordelen. In de meeste gevallen hoeft u de woning niet zelf te verhuren. Ook wordt het beheer en het onderhoud van het park en de percelen vaak door een professionele verhuurorganisatie uitgevoerd. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wel zo prettig. Daarnaast beschikken de meeste vakantieparken over uitgebreide all-weather voorzieningen, ideaal wanneer u ook af en toe zelf wilt genieten van uw tweede huis aan de Limburgse Maasplassen.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het te behalen rendement op het eigen vermogen hangt af van een aantal zaken, waaronder de totale investering (koopsom woning inclusief inventaris) en de te behalen resultaten op deze investering (huuropbrengsten minus kosten). Over het algemeen wordt een rendement van 5% tot 6% als reëel gezien. Check altijd of de geboden rendementen haalbaar zijn en vraag, indien voorhanden, de rendementsberekening op. Vraag eventueel een second opinion aan of overleg met uw adviseur.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het aankopen van een recreatiewoning of -appartement is een grote investering. Het is dan ook belangrijk om een goede en veilige keuze te maken. Let daarom bij de zoektocht naar een geschikte woning op een aantal zaken. Zeker wanneer u kiest voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik of de vakantiewoning volledig wilt verhuren.

  • Locatie: bij de aankoop van een vakantiewoning voor de verhuur is het van belang om ook vanuit een commercieel oogpunt naar de investering te kijken. De locatie speelt hierbij belangrijke rol. Kies daarom voor een populaire toeristische bestemming om zeker te zijn van goede verhuurinkomsten.
  • Erfpacht of eigen grond: staat de recreatiewoning op eigen grond of moet er erfpacht worden betaald? In het laatste geval kunnen de kosten flink oplopen wanneer de huurprijs voor de grond eenzijdig wordt verhoogd.
  • Bouwmethode: welke bouwmethode wordt toegepast? Over het algemeen zijn stenen recreatiewoningen ten opzichte van chalets solider gebouwd, onderhoudsvriendelijker en duurzamer.
  • Verhuurorganisatie: in de meeste gevallen wordt de verhuur van een vakantiehuisje dat is gelegen op een vakantiepark geregeld door de betrokken verhuurorganisatie. Om een goed rendement te behalen is het van belang dat de bezetting van de woning optimaal is. Check dus of de organisatie hun zaken op orde heeft en lees de huurovereenkomst goed door.
  • Additionele kosten: naast de aankoopprijs zijn er vaak additionele kosten gemoeid bij de aankoop van een recreatiewoning. Denk hierbij aan onderhoudskosten, kosten voor gas, water en licht en verzekeringen. Vraag daarom altijd naar een uitgebreid kostenoverzicht voor een goed beeld van deze bijkomende kosten.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Een vakantiewoning financieren kan slechts bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Daarnaast hanteren deze partijen verschillende financieringsvoorwaarden. In de meeste gevallen moet een deel van de recreatiewoning met eigen geld betaald worden.

Voor de financiering van een recreatiewoning of -appartement in Maasresidence Thorn werken wij nauw samen met een drietal partijen.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.